Onze agenda

Iedere vrijdagavond shotjesnight bij Tommies Bar! Alle shotjes 2 halen, 1 betalen.  

Iedere vrijdag | Shotjesnight

Iedere vrijdagavond hebben we bij Tommies Bar ons inmiddels welbekende shotjesnight! Houdt je van lekkere, zoete, sterke of verassingsshotje? Dan ben je bij Tommies Bar aan het juiste adres! Laat je verassen door onze heerlijke combinaties!

Alle shotjes, 2 halen 1 betalen!

Leeftijd: 20+

Iedere zondag  ''Tommies op Zondag''

Het weekend goed afsluiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De zondag is voor vele onder ons een van de favoriete dagen in het weekend. Onder het genot van een heerlijke drankje en de juiste muziek het weekend afsluiten.


Venny & Krulle | Zaterdag 8 december

Als wij zeggen, Venny & Krulle? Juist. Billenshake! Op zaterdag 8 december mag er weer gedanst en gesjanst worden bij Tommies Bar. De mannen Venny & Krulle draaien lekkerste urban, R&B en moombahton van dit moment! Shake It!
Line up:
Venny & Krulle
Tommie

Leeftijd: 20+

Feest DJ Toob | Zaterdag 15 december

Zaterdag 15 december maakt Feest DJ Toob zijn debuut in Tommies Bar! Nah, niet helemaal waar. Jullie kennen hem vast al, want hij draait met zijn andere alter ego Moombahbaas geregeld bij ons! Als Feest DJ Toob gooit hij in rap tempo alle feest nummers door Tommies Bar, maar dan met een lekkere beat!
Line up:
FeestDJToob
Brahz

Leeftijd: 20+

Tommies ManCave | Zondag 16 december

Man Cave? Juist! Op zondag 16 december verandert Tommies in een guilty pleasure van iedere man: zijn eigen mannenhonk! Een spelletje FIFA op ons podium, op de bank, voor een groot scherm. Of potje darts, beerpong nagelen? Het kan deze middag allemaal.
No girls alowed? Tuurlijk wel! Alle dames zijn welkom, maar deze middag draait het een klein beetje om de mannen!

Pre Xmas Party: Shotjesnight! Zondag 23 december

Op Zondag 23 december gaan we ons voorbereiden op de zware dagen die komen gaan. Dit gaan we doen door middel van onze welbekende shotjesnight, de lekkerste drankjes en beste muziek!

Schuldig!  Xmas Edition | Deepcrash X JaksnHyde | Kerstavond

We mogen ons weer SCHULDIG! gaan maken  bij Tommies Bar! Na een succesvolle, bomvolle en supergezellige eerste editie van Schuldig! met Trusic, is het deze keer de beurt aan Deepcrash en JaksnHyde! Guilty pleasures, urban, moombahton, het komt allemaal voorbij! Wie maakt zich nog meer Schuldig! deze avond?!
Line up:
Deepcrash
JaksnHyde

Leeftijd: 20+

Stevig! X DAANI | 1e kerstdag

Stevig! is BACK! Dit keer neemt vriendin van Tommies Bar plaats achter de DJ Booth voor een POWER HOUR tijdens kerst: DJ DAANI! 
Eventjes de extra grammetjes van het kerstdiner eraf dansen tijdens de POWER HOUR! 
Line up:
DAANI
BRAHZ

Leeftijd: 20+

Voor de dames | Moombahbaas | 2e kerstdag

2e kerstdag komt Moombahbaas weer afgereisd naar Panningen! De voorgaande keren dat hij achter de DJ Booth stond waren de avonden LIT! Ook 2e kerstdag kunnen we de schuren en shaken zodat het vele eten van de dagen gauw verdwenen is!
Line up:
Moombahbaas
Tommie

Leeftijd 20+

Exclusive Tommies | New Year's Eve |

Ook dit jaar gaan we het jaar knallend afsluiten bij Tommies! Vanaf zondag 4 november zijn de kaarten te koop aan de bar.

Kaartverkoop? Yes, dit jaar voor het eerst! Een kaartje kost maar €17,50 en hier krijg je 10 exclusieve munten voor die alleen deze avond geldig zijn, champagne om 00.00uur en een super gezellige avond!
(dus 10 consumpties voor maar €1.75!!)

Wees er snel bij met het kopen van de kaartjes, er zijn er maar een beperkt aantal beschikbaar en op = op!

Iedere donderdag in de zomer  | TOMMIES SUMMER CLUB

Het weekend op tijd beginnen!

Juist. Geen saaie donderdagen meer thuis op de bank. Bij Tommies kun je het weekend al lekker vroeg beginnen. 3 Donderdagen op rij in de bouwvak kun je komen dansen op de beste muziek van onze DJ's, genieten van onze heerlijke drankjes of lekker borrelen op ons terras!