Onze agenda

Iedere vrijdagavond shotjesnight bij Tommies Bar! Alle shotjes 2 halen, 1 betalen.  

Formule 1   |  Max Verstappen 

Ook bij Tommies kun je alle formule 1 race's volgen op een groot (HD BEAMER) scherm met geluid! Tijdens de race kost een consumptie (bier,fris, wijn) slechts €1,00! Ook zullen wij zorgen voor lekkere hapjes.


Iedere dinsdag in de zomer |

Zomercompetitie darts

Iedere dinsdag in de zomer (t/m 21 augustus) staat bij Tommies Bar in het teken van darten. Iedereen is welkom, of je al dart ervaring hebt of juist geen. Speltype is 501, inschrijfgeld is €5,00 en het inschrijfgeld ook prijzengeld! Inschrijven kan tot 19.45uur.


Iedere woensdag | eFFe Spellen

Op woensdag breken we lekker de week d.m.v. typische kroegspellen. Van nagelen, darten, BeerPong (of  Bacardipong), Stef Stuntpiloot tot gewoon ouderwets een potje kaarten of dobbelen.


Donderdag 3 & 9 augustus |

Tommies Summer Club

De donderdagen thuis saai op de bank? Forget it! Bij Tommies begint het weekend al op donderdag! Donderdag 3 augustus staan de mannen Venny & Krulle achter de DJ booth. Verwacht een avondje club muziek, R&B, guilty pleasures en de dikste house! 


Donderdag 9 augustus: Special guest!

Leeftijd: 20+

Iedere vrijdag | Shotjesnight

Iedere vrijdagavond hebben we bij Tommies Bar ons inmiddels welbekende shotjesnight! Houdt je van lekkere, zoete, sterke of verassingsshotje? Dan ben je bij Tommies Bar aan het juiste adres! Laat je verassen door onze heerlijke combinaties!

Alle shotjes, 2 halen 1 betalen!

Leeftijd: 20+

Iedere zaterdag in de zomer:

Tommies aFFter

De zomer is volop bezig en dus ook alle festivals. Daarom kun je op de zaterdagen na een festival het beste de dag afsluiten bij Tommies! Iedere zaterdag hebben we wisselende DJ's die tot diep in de nacht de beste muziek draaien om jou top dag goed af te sluiten!

4/08 DJ BRAHZ

11/08 DJ TOMMIE

18/08 DJ WILLIE

leeftijd: 20+

Iedere zondag - ''Tommies op Zondag''

Het weekend goed afsluiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De zondag is voor vele onder ons een van de favoriete dagen in het weekend. Onder het genot van een heerlijke drankje en de juiste muziek het weekend afsluiten.


''eFFe Spellen''

Op woensdag breken we de week met typische kroegspellen. Van Stef Stuntpiloot, BeerPong, nagelen tot ouderwets een potje kaarten of dobbelen!

Iedere donderdag in de zomer  | TOMMIES SUMMER CLUB

Het weekend op tijd beginnen!

Juist. Geen saaie donderdagen meer thuis op de bank. Bij Tommies kun je het weekend al lekker vroeg beginnen. 3 Donderdagen op rij in de bouwvak kun je komen dansen op de beste muziek van onze DJ's, genieten van onze heerlijke drankjes of lekker borrelen op ons terras!