Onze agenda

Iedere vrijdagavond shotjesnight bij Tommies Bar! Alle shotjes 2 halen, 1 betalen.  

Formule 1   |  Max Verstappen 

Ook bij Tommies kun je alle formule 1 race's volgen op een groot (HD BEAMER) scherm met geluid! Tijdens de race kost een consumptie (bier,fris, wijn) slechts €1,00! Ook zullen wij zorgen voor lekkere hapjes.


Iedere vrijdag - Shotjesnight

Iedere vrijdagavond hebben we bij Tommies Bar ons inmiddels welbekende shotjesnight! Houdt je van lekkere, zoete, sterke of verassingsshotje? Dan ben je bij Tommies Bar aan het juiste adres! Laat je verassen door onze heerlijke combinaties!

Alle shotjes, 2 halen 1 betalen!

Leeftijd: 20+

Iedere zondag - ''Tommies op Zondag''

Het weekend goed afsluiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De zondag is voor vele onder ons een van de favoriete dagen in het weekend. Onder het genot van een heerlijke drankje en de juiste muziek het weekend afsluiten.


Kermis Panningen bij Tommies Bar | Vrijdag 6.07.2018 - woensdag 11.07.2018

Kermis Panningen vier je uiteraard bij Tommies Bar! Dit jaar pakken we nog meer uit qua programmering, lichtshow en het podium! Nog niet genoeg gefeest in onze feesttent? No worry's. In het cafe knallen we door met onze afterparty tot in de late uurtjes! Benieuwd naar het programma? Houdt onze website en social media in de gaten!