Onze agenda

Iedere vrijdagavond shotjesnight bij Tommies Bar! Alle shotjes 2 halen, 1 betalen.  

Iedere vrijdag | Shotjesnight

Iedere vrijdagavond hebben we bij Tommies Bar ons inmiddels welbekende shotjesnight! Houdt je van lekkere, zoete, sterke of verassingsshotje? Dan ben je bij Tommies Bar aan het juiste adres! Laat je verassen door onze heerlijke combinaties!

Alle shotjes, 2 halen 1 betalen!

Leeftijd: 20+

Iedere zondag  ''Pitcher Sunday''

Het weekend goed afsluiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De zondag is voor vele onder ons een van de favoriete dagen in het weekend. Onder het genot van een heerlijke drankje en de juiste muziek het weekend afsluiten tijdens ''Pitcher Sunday''. Ideaal voor voetbalteams en vriendengroepen, want een pitcher bier of wijn kost maar €11,- en mix €22,-.


Schuldig! Deepcrash x Tommie | zaterdag 18.05

Schuldig! is back!  Dit keer nemen de mannen DEEPCRASH en TOMMIE deze avond voor hun rekening en gaan jullie schuldig! maken op het dansen van GuiltyPleasures, R&B, Moombahton en heerlijke vrouwvriendelijke house!

Leeftijd: 20+

MoombahBaas | zaterdag 25.05

Zaterdag 25 mei neemt onze grote vriend MoombahBaas weer plaats achter de DJ Booth. Inmiddels voor deze meeste geen onbekende meer in Panningen maar wat kun je verwachten? Een avondje vol heerlijke hitjes, R&B knallers, af en toe foute meezingers en dat allemaal een in rap tempo gemixt!

Check zijn Soundcloud pagina hieronder!

Formule 1 Monaco | Zondag 26.05

Zondag 26 mei is de GP van Monaco. Vorig jaar crashte Max hier nog, zal hij nu na de GP van Spanje zijn podiumplaats behouden? Je ziet dit live bij ons op grote schermen!

Vurige Verzoekjes | Vrijdag 31.05

Op vrijdag 31 mei organiseert Tommies Bar i.s.m. Fireman 
''Vurige Verzoekjes''! Dien jij het leukste verzoekje in van dat moment? Dan maak jij kans op leuke gadgets!
De gehele avond: 1 Fireman shot voor maar €1,-

Flashing Friday | Vrijdag 07.06

Op vrijdag 7 juni organiseert Tommies Bar i.s.m. Fireman 
''Flashing Friday''! Hoor je die avond de Fireman Jingle? Dan zijn 10 shotjes Fireman 10 minuten lang maar 10 euro!

Formule 1 Canada | Zondag 9.06

De GP van Canada kijk je live op groot scherm bij Tommies Bar!
Race: 20.10uur

Pinkstermarkt | Maandag 10.06

Op maandag 10 juni vindt weer de jaarlijkse Pinkstermarkt plaats in hartje Panningen! Deze dag hebben wij een extra groot terras en zijn we geopend vanaf 06.00uur. Vanaf 15.00uur is er live muziek met de mannen Thei & Joop!