Onze agenda

Iedere vrijdagavond shotjesnight bij Tommies Bar! Alle shotjes 2 halen, 1 betalen.  

Iedere vrijdag | Shotjesnight

Iedere vrijdagavond hebben we bij Tommies Bar ons inmiddels welbekende shotjesnight! Houdt je van lekkere, zoete, sterke of verassingsshotje? Dan ben je bij Tommies Bar aan het juiste adres! Laat je verassen door onze heerlijke combinaties!

Alle shotjes, 2 halen 1 betalen!

Leeftijd: 20+

Iedere zondag  ''Pitcher Sunday''

Het weekend goed afsluiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De zondag is voor vele onder ons een van de favoriete dagen in het weekend. Onder het genot van een heerlijke drankje en de juiste muziek het weekend afsluiten tijdens ''Pitcher Sunday''. Ideaal voor voetbalteams en vriendengroepen, want een pitcher bier of wijn kost maar €11,- en mix €22,-.


Kerstavond | Daani


Op Kerstavond gaan we met de de voetjes van de vloer tijdens de '' Power Hour'' met de Brabantse DJ Daani! Uurtje Freestyle en classixs!

1e Kerstdag | Schuldig! 

SCHULDIG! is back! Op 1e Kerstdag gaan we ons weer Schuldig! maken op het dansen en meezingen op #GuiltyPleasures van toen en nu! Dit alles samen met DEEPCRASH x BOYOS. 

2e Kerstdag | Flirt Night // Moombahbaas

Op 2e Kerstdag gaan we FLIRTEN  bij Tommies Bar! We horen jullie al denken; ''Dat doen we toch sowieso al''? YES! Maar wij gaan jullie er nog een extra handje bij helpen. Wij delen namelijk deze avond lichtgevende bandjes uit!

Zondag 29 December | Leken Darttoernooi

Op zondag 29 december is het weer tijd voor het gezelligste toernooi van het jaar! Inschrijven kan tot 13.30uur en we starten het toernooi om 14.00uur.